Nederlands record in laatste weekend voor junioren ZPC Hoogeveen

Bij de Speedo Fast Water Meet in Amsterdam, een sprint wedstrijd die in plaats van het N.K. sprint werd gezwommen, hebben de jongens Wouter de Lang, Thomas Kappe, Gauke Eilander en Jorie Seubers het Nederlands record gezwommen op de 4 x 50m wisselslag.

Lees meer...

Jaargangfinale Dordrecht 2014

 


Afgelopen weekend was er de landelijke miniorenfinale in Dordrecht. Per zwemslag mochten de beste 24 zwemmers uit Nederland strijden om jaargangkampioen te worden. Voor ZPC Hoogeveen deden Senna van der Veen, Mac Peeks, Raoul Witten en Mirthe Schenkel mee.

Lees meer...

Nederlandse Junioren & Jeugd Kampioenschappen groot succes

 
Wat een weekend en wat een geweldige groep zwemmers had ZPC Hoogeveen aan de start staan in Amsterdam tijdens de Nederlandse Junioren & Jeugd Kampioenschappen.
Waar moet je beginnen, is dat met de verrassing van Alinda Dingshoff met haar zilveren medaille op de 100m vlinderslag, of met de teleurstelling voor Gauke Eilander die op de 100m vlinderslag niet de limiet voor de EYOF zwom en derde werd, maar daarna toch nog twee gouden plakken mee naar huis nam. Of toch, met de derde plaats in de André Cats Bokaal waar ZPC Hoogeveen derde werd als groep en dat was een knappe prestatie.

Lees meer...

Club Kampioenschappen Recreatief

 
Vrijdag 13 juni zijn de clubkampioenschappen recreatief gezwommen. Vrijwel alle zwemmers waren aanwezig, het was een hele grote groep. De jongste zwemmers waren 5 jaar en voor hun was het erg spannend om een wedstrijd te zwemmen. Iedereen deed erg zijn best en het ging dan ook al heel goed. Voor de oudere zwemmers was het gesneden koek. Ook de G-zwemmers deden mee aan deze wedstrijd.

Lees meer...

5-kamp gewonnen door ZPC Hoogeveen

 


Zaterdag 14 juni is de laatste ronde van de 5-kamp gezwommen in het buitenbad van Zuidwolde. Dit is een wedstrijd die door de recreatieve afdelingen wordt gezwommen. De deelnemende verenigingen waren DAC uit Dedemsvaart, De Reestduikers uit Staphorst, De Veenkers uit Nijeveen, De Watersnip uit Zuidwolde en ZPC Hoogeveen.

Lees meer...