Waarschuwing
  • This parser only supports VCARD and VCALENDAR files
  • This parser only supports VCARD and VCALENDAR files
  • This parser only supports VCARD and VCALENDAR files

ZPC Hoogeveen zwemster Charlotte Wilbers weer goed voor twee limieten

Bij een limiet wedstrijd in Amersfoort liet de 13 jarige Charlotte Wilbers weer zien dat zij uitstekend kan zwemmen en voegde aan haar lijst van limieten voor het NJJK in Eindhoven er twee toe. Nu op de 200m en 400m vrije slag waar zij met hele mooie tijden onder de limiet zwom. De 200m vrije slag ging in 2.20.21 en dat was onder de 2.20.59 die vereist was, de 400m ging nu met een p.r. van 4.56.98 ruim onder de limiettijd van 5.01.28. Met deze tijden doet zij goede zaken op de ranglijst en laat zij zien dat ze over een hele goede inhoud beschikt en de lange afstand trainingen aan haar goed besteed zijn. 

Lees meer...

Zilver en Brons bij Swim Cup in Eindhoven voor ZPC Hoogeveen

Het afgelopen weekend waren er zes zwemmers/sters van ZPC Hoogeveen actief in Eindhoven bij de Swim Cup, wat tevens de Nederlandse Kampioenschappen waren. Bij de heren startten dit weekend, Niels van Eck, Koen Lems, Thomas Kappe en Ardi Knol en bij de dames Simone Krans en Alinda Dingshoff. 

Lees meer...

Dachèn Haaijer, Charley Blide en Senna van der Veen winnen techniekwedstrijd vlinderslag

IMG 6593

Op zondag 2 april was het tijd voor de laatste techniekwedstrijd van het seizoen.  De vlinderslag wordt altijd voor het laatst bewaard, omdat dit toch wel de lastigste slag is. Vooral voor de kinderen van de voorselectie is dit lastig en zo hebben zij zo lang mogelijk de tijd om dit een beetje onder de knie te krijgen. Dit was vandaag zeker te zien, want bij iedereen was er al een hele mooie vlinderslag te zien.

Lees meer...

Fantastisch weekend in Luik voor de zwemmers van ZPC Hoogeveen

17362653 1216607515109852 8701475452601242317 n

Afgelopen weekend waren de zwemmers van Hoogeveen actief bij de “Grand Prix International de la Ville de Seraing” waar naast Nederlandse clubs word deelgenomen door verenigingen uit België en Duitsland. Dat de zwemmers daar heel goed kunnen meekomen blijkt wel uit de 77 finale plaatsten waarin totaal 37 medailles werden gehaald. 

 

Lees meer...

ZPC Hoogeveen zwemt Hoofdklasse ronde vier

Op 11 maart werd in zwembad De Dolfijn in Hoogeveen de vierde ronde van Hoofdklasse zwemcompetitie tussen De Dinkel uit Denekamp, zv Orca uit Leeuwarden en ZPC Hoogeveen gezwommen. De inzet was lijfsbehoud en misschien een plaatsje bij de beste acht voor de finaleronde 24 juni in Amsterdam.

 

Lees meer...