Zeer goede Arena Minioren Club Meet voor ZPC Hoogeveen

 

Op 22 november werd in Groningen gestreden om een finaleplek voor de Arena Minioren Club Meet. Het was een erg spannende wedstrijd waarbij vele PR’s sneuvelden. Dit kwam mede door de sfeer en de aanmoedigingen onderling. Ook Stijn de Lang spoorde iedereen goed aan door steeds de yell in te zetten. Tot het laatst bleef het spannend en ging het gelijk op met het sterk zwemmende TriVia. Met een verschil van 14 seconden wist TriVia (vooral door een erg goede laatste estafette) de wedstrijd te winnen. In Friesland werd zaterdag ook gestreden om een plaats in de finale. Helaas voor de verenigingen daar waren zowel TriVia als ZPC Hoogeveen sneller en mogen wij dus 15 februari ook naar het Pieter van den Hoogenband zwemstadion voor de finale van de Arena Minioren Club Meet. Zelfs met een hele mooie 10e plaats landelijk.

 

Lees meer...

Aspiranten winnen met 4-2

 

Aspiranten winnen met 4-2 tegen Orca uit Leeuwarden.

Zaterdag 22 november 2014: Onze aspiranten hebben afgelopen zaterdag gewonnen met 4-2 van Orca uit Leeuwarden. De teams waren goed aan elkaar gewaagd. Het openingsdoelpunt was voor Hoogeveen. Deze werd gescoord vanuit een strafworp.

DSC0220

 

Lees meer...

Sponsorcommisie

 

Logo-ZPC-Hoogeveen-blauw-groot

 

Oproep aan alle leden, ouders en verder aan iedereen die onze club een warm hart toedraagt!!

Voor uitbreiding en versterking van onze sponsorcommissie zijn wij dringend op zoek naar nieuwe leden voor deze commissie.

Zoals iedereen weet is het voor alle sportclubs van het grootste belang dat er - naast contributie - gelden worden binnengehaald om het lidmaatschap van de club betaalbaar te houden en om eventuele extra activiteiten te kunnen financieren.

Onze vereniging is daar zeker geen uitzondering op, temeer omdat we geen kantine-inkomsten hebben en het dus met name, naast de contributie, moeten hebben van onze sponsoren.

lid sponsorcommissie

Wat vragen we van jou:

-      een groot clubhart;

-      zin om contacten te onderhouden met onze bestaande sponsoren;

-      het leuk vinden om nieuwe sponsoren te zoeken/benaderen;

-      er plezier in hebben om mogelijkheden snel en correct om te zetten in resultaat.

Wat kun je van ons verwachten:

-      hulp en ondersteuning bij gesprekken met sponsoren;

-      een bestuur, dat als het nodig is samen met jou snel kan schakelen om tot resultaat te komen; en natuurlijk:

eeuwige roem bij succes!

Kortom, heb je zin om wat voor de vereniging te doen of denk je dat jouw netwerk wat voor de club kan betekenen of heb je hier gewoon zin in!! Schroom dan niet en neem contact op met het bestuur van onze vereniging. Zonder vrijwilligers zijn we namelijk nergens.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jennie succesvol geopereerd

DSC01722r

Anderhalve week geleden is onze trainster Jennie in het ziekenhuis Bethesda in Hoogeveen geopereerd aan haar rechterknie. De operatie is gelukkig voorspoedig verlopen en na twee nachten mocht ze al weer naar huis.
Het zal ongeveer een half jaar duren voordat ze volledig is hersteld, maar Jennie is zeker van plan om mee te gaan naar de Internationale Winter-Meeting in Bremen op 6 en 7 december 2014.

Namens de hele club wensen we Jennie veel sterkte de komende tijd en hopen dat ze spoedig weer zonder pijn kan lopen.

Moeilijke 2e ronde in Beilen voor de D1 ploeg

Er waren deze ronde helaas nogal wat afzeggingen, blessures en last minute ziektes… Hulde voor de flexibiliteit van Annemieke Kah (ondanks voetblessure toch die lastige schoolslag zwemmen omdat dat voor de ploeg het gunstigst bleek) en Jet Burema. Zij kreeg de opdracht de vervanger van de snelste dame op de 200m wissel te zijn… starten in de snelste serie. Helemaal kapot (eindelijk Jet!!!) , maar toch mooi dik onder de vervangende tijd!!  Ook super was Lucas Ham, jarig en er toch zijn, Kijk dat zijn de toppers van de toekomst!!! Fijn dat Dajon Boer er was, weinig getraind na zijn handoperatie, maar o zo gemotiveerd!  Geweldig was de race van Niels Koster en Sander Hoogeveen op de 200m vrij. Prima opbouw, elkaar uitdagen en heerlijke tijden. Schitterend was het om de blijheid van de heren te zien, ze zaten minstens een uur na te genieten! Daar doen we het voor!!! 

Lees meer...