kleding- en andere zwem- en polobenodigdheden

Mededeling van het bestuur

Het bestuur van ZPC Hoogeveen maakt bekend dat vanaf heden onze kleding- en andere zwem- en polobenodigdheden, niet meer door Intersport Jan Bols maar door Bartels Sport te Coevorden wordt geleverd.

Lees meer...

Limiet voor Maik Hüser in Alkmaar

Zaterdag ging er een grote groep zwemmers naar Alkmaar om daar deel te nemen aan een limietwedstrijd in een 50m bad. Omdat er in het noorden weinig wedstrijden in een 50m bad gehouden worden en  er überhaupt weinig 50m baden zijn (Drachten en Kampen) moest de ploeg twee uur rijden om toch nog te proberen om limieten te gaan halen. Dat lukte vorig weekend in Drachten net niet voor Maik Hüser maar nu was het raak en bleef hij op de 100m schoolslag met 1.12.64  onder de vereiste tijd van 1.13.09 en dus ook voor hem deelname aan het NJJK in Eindhoven a.s. zomer.

 

Lees meer...

Miniorenwedstrijd deel 5 goed voor 16 medailles voor ZPC Hoogeveen

Op 18 april werd de vijfde ronde van het miniorencircuit gezwommen in Hoogeveen. Een aantal oudere zwemmers van ZPC deden vandaag mee met de limietwedstrijd in Drachten en kwam daarom niet in actie tijdens de miniorenwedstrijd. De rest van de zwemmers zwom daar gelukkig niet minder goed om. Er werden veel medailles gehaald en nog veel meer PR’s gezwommen.

 

Lees meer...

Vijfde plaats voor Raoul Witten bij Nederlands Kampioenschappen.

 Afgelopen zaterdag waren het Raoul Witten en Owen Peeks die beiden geplaatst waren voor het N.K. lange afstanden in Amersfoort. Beiden mochten als reserve met een tijd van het 25m bad startten in Amersfoort en moesten zwemmen in het 50m bad.

 

Lees meer...

Zwemwedstrijd G-zwemmers in Smilde

Met 4 enthousiaste deelnemers was ZPC Hoogeveen zaterdag 11 april 2015 aanwezig in Smilde bij het Drents Zwemfestijn 2015, een wedstrijd voor mensen met een beperking. Er deden in totaal 3 zwemverenigingen mee: uit Hoogeveen (2x) en 1 vereniging uit Beilen. Die dag is er heel goed gezwommen: Gouden medailles voor de rugslag waren er voor: Nicol Siebelink (22.49) en voor Arjan van Dijk (23.00). Voor de schoolslag: Nicol Siebelink (23.30) en Arjan van Dijk (23.73). Voor de vrije slag, 50 mtr: Nicol Siebelink (43.06). Zilveren medailles voor de vrije slag, 50 mtr.: Esther Heij (1.05.00) en Arjan van Dijk (54,87) Ook de estafetteploeg (Marloes, Esther, Arjan en Nicol) won Zilver (1.40.04). Bronzen medailles voor de rugslag: Marloes Karst (33.90), schoolslag Marloes Karst (34.73) en voor de vrije slag 50 mtr: ook Marloes Karst (1.05.16).

Het was een fijne middag, waar met plezier op terug gekeken kan worden.

Alle medewerkenden bedankt!