Pieper estafette in Emmeloord levert veel prijzen op.

IMG 1573

Bij de eerste wedstrijd die in Emmeloord gezwommen werd behaalde Hoogeveen heel veel prijzen.

Het progamma was na een hele lange wedstrijd vorig jaar iets in gekort maar nog steeds duurde het vrij lang en waren we laat in de avond terug.

Geen medailles bij deze wedstrijd maar alles wat er groeit en bloeit in de polder, wat betekende dat de ploeg met aardappels, wortelen, witlof, bolchrysanten enz. terug keerde naar huis.

Leuk deze wedstrijd om mee te beginnen en te zien hoever de ploeg al is met de training arbeid en welke tijden deze dag al oplevert.

Het zit goed wat betreft de opbouw en een ieder is terug op niveau van voor de vakantie, wat alweer mooie tijden opleverde.

Lees meer...

Leuke survival avond in Sleen

10551472_570159426421334_3604541106480690450_o.jpg 

De oudere zwemmers vanaf 2000 gingen woensdagavond in plaats van trainen,in Sleen de survival baan eens uit proberen.

Deze baan die aangelegd is door de plaatselijke vereniging en waar kampioenschappen survival op gehouden worden ligt in een mooi gebied met bossen en water.

Dat dit een zeer zware bezigheid is werd in de loop van de avond wel duidelijk.

Lees meer...

Rabobank Clubkas Campagne (3)

Rabobank Clubkas Campagne

Kom in actie voor onze club en stem op ZPC Hoogeveen!

 

Rabobank Zuidwest Drenthe wil verenigingen en stichtingen die in dit gebied actief zijn graag een steuntje in de rug geven. Zij stellen een bedrag van maar liefst 50.000 Euro ter beschikking. Dit bedrag wordt verdeeld onder clubs, verenigingen en stichtingen die door hen geselecteerd zijn. Ook ZPC Hoogeveen is één van de geselecteerde deelnemers.

Leden van Rabobank Zuidwest Drenthe bepalen zelf naar welke clubs dit bedrag gaat. Let op; leden zijn klanten van de Rabobank Zuidwest Drenthe die lid zijn. Elk lid ontvangt vlak voor de stemperiode een persoonlijke ansichtkaart met een unieke code. De stemperiode voor de campagne is van 1 oktober t/m 14 oktober 2014

In totaal zijn er in dit gebied 13.000 leden actief, maar wie?

Misschien ben je zelf lid je ouders, je opa en oma, de buren, ooms en tantes, collega’s… Vraag iedereen in je omgeving of zij op ZPC Hoogeveen willen stemmen. Jij mag natuurlijk ook voor ze stemmen. Elke stem levert geld op!

 

 

 

 

Nederlands record in laatste weekend voor junioren ZPC Hoogeveen

Bij de Speedo Fast Water Meet in Amsterdam, een sprint wedstrijd die in plaats van het N.K. sprint werd gezwommen, hebben de jongens Wouter de Lang, Thomas Kappe, Gauke Eilander en Jorie Seubers het Nederlands record gezwommen op de 4 x 50m wisselslag.

Lees meer...

Jaargangfinale Dordrecht 2014

 


Afgelopen weekend was er de landelijke miniorenfinale in Dordrecht. Per zwemslag mochten de beste 24 zwemmers uit Nederland strijden om jaargangkampioen te worden. Voor ZPC Hoogeveen deden Senna van der Veen, Mac Peeks, Raoul Witten en Mirthe Schenkel mee.

Lees meer...

Nederlandse Junioren & Jeugd Kampioenschappen groot succes

 
Wat een weekend en wat een geweldige groep zwemmers had ZPC Hoogeveen aan de start staan in Amsterdam tijdens de Nederlandse Junioren & Jeugd Kampioenschappen.
Waar moet je beginnen, is dat met de verrassing van Alinda Dingshoff met haar zilveren medaille op de 100m vlinderslag, of met de teleurstelling voor Gauke Eilander die op de 100m vlinderslag niet de limiet voor de EYOF zwom en derde werd, maar daarna toch nog twee gouden plakken mee naar huis nam. Of toch, met de derde plaats in de André Cats Bokaal waar ZPC Hoogeveen derde werd als groep en dat was een knappe prestatie.

Lees meer...