Waarschuwing
  • This parser only supports VCARD and VCALENDAR files
  • This parser only supports VCARD and VCALENDAR files
  • This parser only supports VCARD and VCALENDAR files

Laatste ronde Miniorencircuit in zwembad de Dolfijn.

Op zaterdag 23 april werd deel 5 van het miniorencircuit gezwommen in Hoogeveen. Voor ZPC Hoogeveen deden er dit keer minder zwemmers mee, omdat het grootste deel van de oudste zwemmers een limietwedstrijd in Drachten had. De overige zwemmers lieten echter zien dat het zo ook prima ging.

Lees meer...

Sanne Hofman definitief naar Rio

Bij de Swim cup in Eindhoven, wat tevens de Open Nederlandse Kampioenschappen waren heeft Sanne Hofman zich ervan verzekerd dat ze naar de Paralympische spelen in Rio gaat. Ze had reeds eerder al voldaan aan de limiet op de 100m rugcrawl, maar daar kwam dit weekend toch nog wel een beetje onverwachts de limiet bij op de 400m vrije slag. 

Lees meer...

Tien zwemmers naar Swim Cup in Eindhoven

IMG 3242

Tien zwemmers van ZPC Hoogeveen nemen deze week deel aan de Swim cup in Eindhoven. Zeven heren en drie dames gaan de strijd aan met heel veel zwemmers uit binnen en buitenland. 27 Landen komen naar Eindhoven waar de Nederlandse zwemmers gaan strijden om het Nederlands Kampioenschap tijdens deze Swim cup en voor de toppers is het de laatste kans, op plaatsing voor de Olympische spelen in Rio.

Lees meer...

Verrassing voor trainster

Na een welverdiende vakantie was Ingrid, trainster op de woensdagavond, terug aan het bad. Dat was voor de zwemmers reden om haar te verrassen.

Ze kreeg namens alle recreatief plus zwemmers een box met veel lekkers aangeboden.

IMG 20160323 WA0016  

Heel veel succes voor ZPC Hoogeveen in Belgie.

groepsfoto

Bij de Grand Prix International de la Ville de Seraing in Luik was de ploeg van Hoogeveen zeer succesvol. Van de acht klassementen werden er drie prooi voor zwemmers van Hoogeveen.

Mac Peeks won dit klassement bij de jongste categorie 2004/2005, Junior de Bruin en Alinda Dingshoff deden dit bij de jongens en meisjes 2000/2001.

Lees meer...