ZPC Hoogeveen wint medailles binnen en buiten Drenthe

In het weekend van 7 en 8 januari stonden de provinicale winterkampioenschappen gepland. Door het slechte weer had de organisatie besloten om de zaterdag niet door te laten gaan voor de veiligheid van de deelnemers. Daardoor stond iedereen vol energie aan de start voor de zondag die was verdeeld in 2 sessies. Op zondag werden de 50 en 200m vlinderslag gezwommen, de 100m rugslag, de 100m schoolslag, de 200m wisselslag en de 200 en 400m vrijeslag. De beste 2 van elke leeftijdscategorie op elke afstand plaatsten zich voor de finaleronde in Burgum 15 januari. Tijdens de finale ronde strijden de beste 2 van elke noordelijke provincie tegen elkaar (Groningen, Friesland en Drenthe).

Lees meer...

GROTE CLUBACTIE 2016

De Grote Clubactie van 2016 is weer ten einde alles is afgewerkt en afgerekend bij de penningmeester.

Het is dit keer niet zo’n groot succes geworden er zijn 614 loten zijn aan de man gebracht en heeft een netto bedrag van € 1470,55 opgeleverd. Velen hebben zich ingezet om tot dit resultaat te komen.

Lees meer...

Foto's pietentraining

9

Op de vrijdag voor Sinterklaas stond er een heel speciale training op het programma. Alle kinderen deden examen voor hun Pieten zwemdiploma. Alle kinderen zijn geslaagd! Bekijk hier alle foto's.

Nederlands record 50m vrij meisjes 10 jaar voor Charley Blide

IMG 4539

Tijdens de ISDO in Dortmund op 26 en 27 november zwom Charley een nieuw Nederlands record (50m bad) gezwommen voor meisjes 10 jaar in haar leeftijdsklasse. Ze zwom de 50 meter vrije slag in een tijd van 0.32.04. Daarmee verbeterde ze het 14 jaar oude record in haar leeftijdsklasse. 

Eerste NJJK limiet voor Wiktoria Redzimska

Het was 3 december een deel van de zwemploeg van ZPC Hoogeveen had besloten om mee te doen aan de Martinez Cup in Amsterdam. De sfeer was bijzonder goed en resulteerde in een karrenvracht aan persoonlijk records.

Lees meer...