Sponsorcommisie

 

Logo-ZPC-Hoogeveen-blauw-groot

 

Oproep aan alle leden, ouders en verder aan iedereen die onze club een warm hart toedraagt!!

Voor uitbreiding en versterking van onze sponsorcommissie zijn wij dringend op zoek naar nieuwe leden voor deze commissie.

Zoals iedereen weet is het voor alle sportclubs van het grootste belang dat er - naast contributie - gelden worden binnengehaald om het lidmaatschap van de club betaalbaar te houden en om eventuele extra activiteiten te kunnen financieren.

Onze vereniging is daar zeker geen uitzondering op, temeer omdat we geen kantine-inkomsten hebben en het dus met name, naast de contributie, moeten hebben van onze sponsoren.

lid sponsorcommissie

Wat vragen we van jou:

-      een groot clubhart;

-      zin om contacten te onderhouden met onze bestaande sponsoren;

-      het leuk vinden om nieuwe sponsoren te zoeken/benaderen;

-      er plezier in hebben om mogelijkheden snel en correct om te zetten in resultaat.

Wat kun je van ons verwachten:

-      hulp en ondersteuning bij gesprekken met sponsoren;

-      een bestuur, dat als het nodig is samen met jou snel kan schakelen om tot resultaat te komen; en natuurlijk:

eeuwige roem bij succes!

Kortom, heb je zin om wat voor de vereniging te doen of denk je dat jouw netwerk wat voor de club kan betekenen of heb je hier gewoon zin in!! Schroom dan niet en neem contact op met het bestuur van onze vereniging. Zonder vrijwilligers zijn we namelijk nergens.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jennie succesvol geopereerd

DSC01722r

Anderhalve week geleden is onze trainster Jennie in het ziekenhuis Bethesda in Hoogeveen geopereerd aan haar rechterknie. De operatie is gelukkig voorspoedig verlopen en na twee nachten mocht ze al weer naar huis.
Het zal ongeveer een half jaar duren voordat ze volledig is hersteld, maar Jennie is zeker van plan om mee te gaan naar de Internationale Winter-Meeting in Bremen op 6 en 7 december 2014.

Namens de hele club wensen we Jennie veel sterkte de komende tijd en hopen dat ze spoedig weer zonder pijn kan lopen.

Moeilijke 2e ronde in Beilen voor de D1 ploeg

Er waren deze ronde helaas nogal wat afzeggingen, blessures en last minute ziektes… Hulde voor de flexibiliteit van Annemieke Kah (ondanks voetblessure toch die lastige schoolslag zwemmen omdat dat voor de ploeg het gunstigst bleek) en Jet Burema. Zij kreeg de opdracht de vervanger van de snelste dame op de 200m wissel te zijn… starten in de snelste serie. Helemaal kapot (eindelijk Jet!!!) , maar toch mooi dik onder de vervangende tijd!!  Ook super was Lucas Ham, jarig en er toch zijn, Kijk dat zijn de toppers van de toekomst!!! Fijn dat Dajon Boer er was, weinig getraind na zijn handoperatie, maar o zo gemotiveerd!  Geweldig was de race van Niels Koster en Sander Hoogeveen op de 200m vrij. Prima opbouw, elkaar uitdagen en heerlijke tijden. Schitterend was het om de blijheid van de heren te zien, ze zaten minstens een uur na te genieten! Daar doen we het voor!!! 

Lees meer...

Tiende plaats tweede competitieronde

De tweede competitieronde leverde voor Hoogeveen een tiende plaats op. In het algemeen klassement zijn we een plaatsje gestegen, we staan nu op een ‘veilige’ 11e plaats. Maar tussen de 12e en 9e plaats is het verschil slechts 14 seconden. De 12e plaats betekent aan het eind van de competitie een promotie/degradatiewedstrijd.

 

Lees meer...

ONK Tilburg

10403339 596897083747568 4532785746704891709 n

Bij het ONK in Tilburg waar Z.P.C. Hoogeveen aanwezig was met zes zwemmers/sters werden mooie tijden gezwommen en behaalden ze samen veel finales.

 

Lees meer...